Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Dat smaakt  naar meer…

Dat smaakt naar meer…

Op een strategische locatie in ’s-Heerenberg, nabij de Duitse grens, ontwikkelt vastgoedontwikkelaar Panattoni een nieuw en state-of-the-art distributiecentrum. Preco werd door aannemer Goldbeck ingeschakeld voor de levering van prefab T-elementen ten behoeve van de dockconstructies en geïsoleerde prefab wanden voor de gevelplint. Een project dat naar meer smaakt voor de totaalleverancier van prefab betonelementen.

Panattoni is een van origine Duitse vastgoedontwikkelaar die in rap tempo zijn portfolio op de Nederlandse markt aan het uitbreiden is. Op de logistieke hotspot DocksNLD in ’s-Heerenberg wordt nu door Goldbeck gebouwd aan een distributiecentrum met een totale oppervlakte van circa 24.000 m2. “Wij hebben de opdracht gekregen voor het leveren van circa 800 m2 aan geïsoleerde wanden voor de gevelplint en 22 T-elementen”, zegt Inge van de Weerd van Preco. “In principe een routineklus voor ons als totaalleverancier, ware het niet dat we wel gewerkt hebben volgens de Duitse principes met afwijkende verbindingen.”

Preco werd door aannemer Goldbeck ingeschakeld voor de levering van prefab T-elementen ten behoeve van de dockconstructies en geïsoleerde prefab wanden voor de gevelplint.

De gevelplinten en T-elementen zijn inmiddels al gemonteerd op locatie. Van de Weerd kijkt terug op een uiterst prettige samenwerking met Goldbeck. “Het is een fijne organisatie met korte lijnen. Dat bevordert de engineering en werkvoorbereiding. Binnen een week was alles definitief en konden we onze productie opstarten. Dat heeft het project voor ons echt wel tot een succes gemaakt.” Zowel voor Preco als voor Goldbeck smaakt het naar meer. “We hebben de volgende vier panden ook al in opdracht”, zegt Van de Weerd. “Daarbij mogen we hetzelfde concept leveren als bij het pand in ’s Heerenberg. Eén daarvan is al gerealiseerd in Moerdijk, er volgen er nog twee in Zaandam en één in Heerlen.” Het distributiecentrum in ’s-Heerenberg zal naar verwachting in mei 2022 worden opgeleverd.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details