Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Dak zit erop voor meest duurzame van der Valk van Nederland!

Dak zit erop voor meest duurzame van der Valk van Nederland!

Een trotse vader en dochter liepen de bouw op tijdens de voorbereiding van de viering van het hoogste punt. Roos en Paul van der Valk volgen de bouw nauwlettend en zijn al druk bezig met de inrichting. Na Hengelo, Zwolle en Enschede is dit voor Paul het 4e hotel, gebouwd door Dura Vermeer.

Roos heeft straks de leiding over het hotel en kan niet wachten om te beginnen: “De samenwerking met Dura Vermeer maakt het teamgevoel compleet. Omdat zij al meer hotels hebben gebouwd begrijpen we elkaar over en weer. Ik kan alleen maar trots zijn op wat er tot nu toe staat en kan niet wachten om straks aan de slag te gaan. Dit hoogste punt is een bijzonder moment na zo’n lange voorbereiding.”

Viersterrenplusvestiging

Het Deventer hotel wordt een Van der Valk Exclusief hotel, een ‘viersterrenplusvestiging’. Het gebouw heeft tien verdiepingen en krijgt op de negende een zwembad, wellness en fitnesscentrum. Ook komt er een congrescentrum met zeven vergader- en twee congreszalen.  Het restaurant krijgt een plek waar de koks live koken. Het spandoek op het hotel zegt het al; vanaf 2020 is dit een gloednieuw van der Valk hotel waar iedereen straks naar ‘toe kan’.

Volledig energieneutraal

Het gebouw wordt volledig energieneutraal en gas is niet voorhanden op het nieuwe bedrijvenpark A1. Warmte en energie komen volledig uit nabijgelegen windmolens, van zonnepanelen op het dak en warmte-/koudeopslag in de bodem. ,,Het is best even nadenken hoe je dat moet doen: een hotel volledig gasloos”, zegt eigenaar Paul van der Valk. ,,maar we vinden het belangrijk om energieneutraal te werken. Omdat we graag samen werken met vaste partners konden we in overleg met Dura Vermeer en Linthorst de juiste oplossingen vinden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details