Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Creativiteit koppelen aan bouwkundig maatwerk
Het experience center van Interior Group in Utrecht.

Creativiteit koppelen aan bouwkundig maatwerk

Met een doordacht one-stop-shopping-concept zijn beide bedrijven de co-creator voor architecten en bedenkers, bouwers en ontwikkelaars. Ook bieden ze totaaloplossingen in smaak, invulling, toepassing en uitvoering voor elk interieur of bouwproject.

Fletcher Wellnes-hotel de Hunzebergen.

Keijsers Interiors bestaat sinds 1872 en is gevestigd in Horst en in het pand van Interior Group in Utrecht. Het bedrijf is specialist in maatwerk en uitgegroeid tot de top vijf grootste interieurbouwers in Nederland. Keijsers Interiors realiseert kwalitatief hoogwaardige projecten voor opdrachtgevers in de retailbranche, utiliteit-, musea- en hospitality-sector. Met een eigen, grootschalige fabriek is Keijsers Interiors vakkundig en flexibel in het produceren van maatwerk en seriematig meubilair.

De entree van het experience center.

De Projectgroep is ook in Utrecht gevestigd en werkzaam in diverse landen. De organisatie heeft veel ervaring en kennis in het ondersteunen én realiseren van gedeeltelijke en complete interieurprojecten voor projectontwikkelaars. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van kantoorruimtes, recreatiewoningen en andere projecten in met name de recreatie- en horecabranche. Doordat De Projectgroep de volledige inrichting van ruimtes kan verzorgen, worden opdrachtgevers volledig ‘ontzorgt’. De Projectgroep adviseert, ontwerpt, levert en plaatst. Het bedrijf coördineert bovendien als één aanspreekpunt de projecten met alle betrokken disciplines. Beide bedrijven leveren projecten desgewenst turnkey op.

Het hoofdkantoor van Canon Production Printing.

Experience center

De werkwijze en visie van Keijsers Interiors en De Projectgroep is duidelijk zichtbaar in het experience center. Op ruim 2.000 m² worden volledig ingerichte hotelkamers en recreatiewoningen getoond, zodat eenieder direct kan zien wat de vele mogelijkheden zijn. Er is een ‘wall of fame’ – een portfolio in de vorm van een grote tunnel met onlangs gerealiseerde projecten – waar je als bezoeker doorheen kunt lopen. In het Creative Square – het creatieve hart van het experience center – zijn bovendien legio eigentijdse stalen en materialen tot ieders beschikbaarheid aanwezig om eindeloos te combineren. Hier start de materialisatie van elk project. Door het hele complex hangen twaalf grote beeldschermen waarop in vogelvlucht allerlei filmpjes van gerealiseerde projecten te zien zijn. Ook zijn er twee grote vergaderruimtes beschikbaar waar bezoekende architecten en opdrachtgevers rustig met elkaar kunnen brainstormen en napraten over hun eigen projecten.

The Student Hotel in Wenen.

Specialisten en vaklieden

Alle teams binnen Interior Group zijn stuk voor stuk specialistisch, met een brede kennis van toepassingen en de laatste ontwikkelingen en trends in de verschillende branches. CEO Willem Hoefakker: “We hebben eigenlijk altijd een gezamenlijk doel, namelijk het overtreffen van de verwachting van de klant. Het is dan van groot belang om tijdens het gehele proces, van offerte tot realisatie, goed in contact te blijven.”

Het Tropenmuseum in Amsterdam.

Vakkennis delen is co-creation. Alleen dán worden de beste concepten ontwikkeld, die werkelijk tot de verbeelding spreken. Meerwaarde geven op allerlei vlak en elk project keer op keer verrijken – dat is de visie van de hele groep.

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u vast een digitaal kijkje nemen? Kijk dan op www.interiorgroup.com. Wilt u het experience center bezoeken? De specialisten ontvangen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details