Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Projecten

COD rondt verkoop appartementencomplex Sud op de Zuidas succesvol af

Alle 45 woningen van het project Sud in de Kop Zuidas in Amsterdam zijn verkocht. Slokker Bouwgroep verzorgde de realisatie...

whv_sud_008_web-kopieren

6 juli 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Alle 45 woningen van het project Sud in de Kop Zuidas in Amsterdam zijn verkocht. Slokker Bouwgroep verzorgde de realisatie en draagt alle appartementen over aan de nieuwe bewoners.

Het project bevindt zich in de Kop Zuidas, gelegen aan het nieuwe Hogelandplein en de Zuidelijke Wandelweg, nabij de RAI en de Rivierenbuurt. Sud bestaat uit 45 energiezuinige en luxe koopappartementen variërend in grootte van 65m2 tot 200m2. Onder het gebouw is een parkeergarage voor 47 auto’s. Eefje Voogd Makelaardij en Broersma Nieuwbouw hebben de verkoop begeleid.

De 550 m2 commerciële ruimte in de begane grond direct aan het Hogelandplein is inmiddels opgeleverd aan de nieuwe eigenaar. De verkoop is begeleid door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.

Het gebouw is door het Amsterdamse architectenbureau Office Winhov ontworpen in de stijl van de architectuur van Plan Zuid van Berlage. Er is zorgvuldig gebruik gemaakt van gedetailleerde metselwerkpatronen en expressieve, gebouwhoge erkers met loggia’s.

COD is zeer actief in de Kop Zuidas. Zo werden eerder het 320 kamer tellende Motel One, het appartementencomplex RIV//  met 67 woningen en het nhow Amsterdam RAI  met 650 hotelkamers door COD gerealiseerd.

Over COD

COD is een creatieve vastgoedontwikkelaar die zich richt op zowel nieuwbouw als herontwikkeling van hotels, kantoren, winkels en woningen. Of het nou gaat om herontwikkeling van gebieden, woningen, hotels, winkels, multifunctionele kantoren of een combinatie daarvan; een plek dient te leven. COD heeft diverse in het oog springende projecten opgeleverd en in ontwikkeling. De nieuwe ontwikkeling SPOT in Amsterdam Zuidoost gaat een heel gebied van woon- en werkruimte voorzien. Vorig jaar is het project De Werf met 946 woningen opgeleverd en is Het Dok met 449 woningen in aanbouw op NDSM-West.  Verder is de bouw van het voormalige Amsterdamse Prinsengrachtziekenhuis ‘HOF Prinsengracht’ en het iconische nhow Amsterdam Rai hotel met 650 kamers (op steenworp afstand van Sud) in volle gang. Recent is in Den Haag De Megastores verworven voor herontwikkeling.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%