Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Brandveiligheid in ondergrondse parkeergarages

Brandveiligheid in ondergrondse parkeergarages

Elektrische en hybride auto’s vragen om een andere brandbescherming

Veel parkeergarages moeten gerenoveerd worden in de komende jaren om te voldoen aan nieuwe veiligheidseisen. Promat levert oplossingen om de brandweerstand van de draagstructuur binnen ondergrondse parkeergarages te verhogen en om verspreiding van de brand te voorkomen.

PROMATECT®-H en PROMATECT®-T brandwerende beplating garanderen dat de structuur van het gebouw behouden blijft voor 120 of 240 minuten wanneer er brand uitbreekt, zodat de brandweer tijd heeft om haar werk te doen. PROMATECT®-H is een onbrandbare, stoomverharde calciumsilicaatplaat die al meer dan 40 jaar wordt toegepast voor het brandwerend beschermen van stalen en betonnen draagconstructies. PROMATECT®-T behoort tot een nieuwe generatie hoogwaardige platen voor het beschermen van betonconstructies, vluchtwegen en risicozones. Met name deze laatste beplating is uitermate geschikt voor toepassing in tunnels en ondergrondse parkeergarages

Eenvoudige oplossing

De oplossing die wij aanbieden is vrij simpel en erg duurzaam. Door brandwerende beplating aan te bieden die je makkelijk kan bevestigen  op wanden en plafonds in risicozones, verhoog je de veiligheid, maar hoef je de parkeergarage niet af te sluiten voor bezoekers. Aanvullend passen we firestopping producten toe om doorvoeringen af te dichten en zijdelingse en verticale branduitbreiding te voorkomen.” Op basis van de behaalde certificaten garandeert Promat een levensduur van minimaal 25 jaar op brandwerende beplating, maar er zijn talrijke voorbeelden van tunnels waar de platen al veel langer hangenzonder in te boeten op performantie.

Meer informatie op www.promat.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details