Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Bouwers met daadkracht
Christelijk Lyceum Veenendaal.

Bouwers met daadkracht

Deze variatie past bij bij het bedrijf. Met veel kennis en ervaring werken zij dagelijks aan bijzondere projecten. Met een bevlogen aanpak en altijd gericht op een langdurige samenwerking. Dat maakt hen bouwers met daadkracht! 

Scholenbouwer

Burgland Bouw heeft naam gemaakt als scholenbouwer. En daar is men gepast trots op. Want bij scholen staan de toekomstige eindgebruikers centraal. Dat vraag om een optimale samenwerking met alle betrokken partners. Inmiddels heeft Burgland veel scholen mogen opleveren. Mooie voorbeelden hiervan zijn de MAVO-locatie Lingecollege te Tiel, het Revius Lyceum te Doorn en het Gomarus Scholengemeenschap te Zaltbommel. 

Specialismen

Naast scholen is Burgland ook gespecialiseerd in sport en recreatie, waaronder de realisatie van zwembaden. Technisch uitdagende projecten waarbij ze hun kennis volledig kunnen benutten. Daarbij gaan zij altijd terug naar hun kernwaarde: daadkracht. Met een strakke planning en goede procesbeheersing wordt doelgericht gewerkt aan het eindresultaat. Het onlangs opgeleverde Sportcentrum Malden is daar een voorbeeld van. 

Trots op verbouwing postkantoor

Waar Burgland in het bijzonder trots op is, is de verbouwing van het voormalig postkantoor aan het Neude te Utrecht. Als hoofdaannemer hebben zij dit prachtige en unieke Rijksmonument mogen verbouwen en uitbreiden tot een nieuwe bestemming voor de Bibliotheek Utrecht, met diverse winkels en horeca. Een ontmoetingsplek voor de moderne stedeling! Na ruim twee jaar intensief (ver)bouwen heeft Burgland dit historisch pand een tweede leven kunnen geven. 

Samenwerking

De samenwerking met Burgland Bouw kan niet beter worden samengevat dan een opdrachtgever aan het woord te laten:

“Een gewaarschuwd mens telt voor twee en iedereen heeft wel ervaringen met privé-bouwtrajecten die iets alarmerends hebben. Daar komt nog bij dat je je eerste huis zou moeten bouwen voor je vijand, het tweede voor je beste vriend en pas het derde voor jezelf. Het is des te aangenamer om te ontdekken dat de samenwerking met Burgland Bouw bij de bouw van een nieuw hoofdgebouw voor het Christelijk Lyceum Veenendaal soepel verloopt. Begripvol overleg, afspraken zijn afspraken, een opgeruimde bouwplaats, een opgeruimde uitvoerder en een prachtig nieuw gebouw dat onder onze ogen groeit.

Er valt enorm veel af te stemmen, op te lossen en aan te passen. Dat gebeurt professioneel en veelal geruisloos. Een bouwbedrijf dat haar slogan ‘Bouwers met daadkracht’ waar weet te maken.”

Willem de Vos

Rector-bestuurder 
Christelijk Lyceum Veenendaal.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details