00:49
27-06-2018

Bouwen op Van Berlo Funderingstechnieken

Vibrocom Funderingstechniek heet voortaan Van Berlo Funderingstechnieken. De discipline Funderingstechniek is zo duidelijker herkenbaar binnen de Van Berlo familie. De naamswijziging valt samen met de presentatie van een opgefrist bedrijfslogo, de invoering van een kersverse pay-off en de lancering van een gloednieuwe website: www.vanberlo.com.

Een naam met een belofte
De afdeling Funderingstechniek is in 2006 in de Van Berlo Groep opgericht. Met haar nieuwe naam Van Berlo Funderingstechnieken wordt de synergie tussen alle divisies binnen de Van Berlo Groep versterkt. Daarbij is het een krachtige belofte aan de markt dat elke opdrachtgever volledig kan bouwen op de Van Berlo Groep voor de totale betonnen onderbouw van zijn pand.

Stabiele fundering
Van Berlo Funderingstechnieken produceert de Mini Vibropaal; een grondverdringend palensysteem dat een stabiele funderingsbasis vormt voor betonnen vloeren. Naast Van Berlo Funderingstechnieken bestaat de Van Berlo Groep uit de organisaties Van Berlo Bedrijfsvloeren, Van Berlo Engineering, Van Berlo Prefab Beton en Van Berlo Systeemfunderingen.

Experts in fundering en vloer
De naamswijziging vormt aanleiding om een aangepast bedrijfslogo, nieuwe pay-off en vernieuwde website te presenteren. Van nu af aan bekrachtigt de kernspreuk ‘Experts in funderingen en bedrijfsvloeren’ de bedrijfsnaam. Op deze manier draagt de Van Berlo Groep met trots uit dat zijn specifieke innovatieve kennis altijd een kwaliteitsvloer oplevert. Op www.vanberlo.comis nu meer aandacht voor gerealiseerde projecten. Daarnaast staat hier de combinatie van disciplines centraal: kennis en kunde worden verenigd waarbij de opdrachtgever profiteert van een kostenefficiënt voorstel en van tijdsbesparing in het bouwtraject.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie.

*Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Over Van Berlo | Experts in funderingen en bedrijfsvloeren