Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Bouw SANDT Vroondaal feestelijk van start

Bouw SANDT Vroondaal feestelijk van start

Kopers geven startsein voor bouw chique Haagse woningen

Achter de Haagse duinen, op een buitengewone locatie, verrijst SANDT. Een bijzondere nieuwbouwwijk met karakteristieke en duurzame woningen. Op 8 juli vierden de toekomstige bewoners ­ samen met Henk Harms, Directeur Ontwikkeling en Realisatie bij Gemeente Den Haag, Waal Bouw en VORM  de start bouw van het nieuwbouwproject in Vroondaal, Den Haag.

Altijd vakantie

SANDT is een bijzonder en duurzaam nieuwbouwproject op een unieke locatie in hofstad Den Haag. Betoverd door het grootse water en immense horizon, realiseren Waal en VORM woningen waar thuiskomen voelt als vakantie. Het groene en waterrijke karakter van SANDT is een ideale woonomgeving voor strandliefhebbers en levensgenieters. In de eerste fase worden 31 woningen gerealiseerd. In totaal wordt er in drie fasen karakteristieke woningen gebouwd met aandacht voor detail, met een knipoog naar de architectuur rond 1900.

20620-vorm-vroondaal-6000-a_300dpi-kopierenDuurzaamheid

De woningen in SANDT worden bijzonder duurzaam gebouwd. Een thuis voor de toekomst. Zo wordt iedere woning gasloos en met een Energie Prestatie Coëfficiënt van 0 gerealiseerd. De woningen beschikken over hoogwaardige installaties, zoals een warmtepomp, ventilatie met warmteterugwinning, zonnepanelen, HR++ isolatieramen en vloerverwarming/ koeling. Dit betekent een hoog duurzaamheidsniveau en lage energielasten voor de toekomstige bewoners.

Haagse architectuur

De authentieke details van de smaakvolle Haagse architectuur creëren een sfeervolle wijk met tijdloze jaren dertig elementen. Fraaie bakstenen gevels, overstekende dakgoten, houten Haagse veranda’s, elegante erkers en verspringend metselwerk maken iedere woning uniek. Tenslotte wordt de kopers een klusvrije woning en compleet aangelegde tuin aangeboden op het moment van de oplevering, zodat zij meteen kunnen genieten van de prachtige woning en tuin.

Op dit moment is de verwachting dat de woningen in het 3e kwartaal van 2020 opgeleverd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details