Bostik XPS
00:46
15-05-2018

Bostik XPS: Een garantie voor een duurzame industriële vloer

Het merk Bostik staat al jarenlang garant voor kwalitatieve egalisatiemiddelen voor het egaliseren, uitvlakken en nivelleren van diverse ondergronden, zoals beton, cementdekvloer, anhydriet, hout, etc. Of de toepassing nu binnen, buiten of in natte ruimtes is, Bostik biedt voor iedere situatie een passende oplossing!

Een goed begin is het halve werk. Of beter gezegd: een mooie vloer begint bij een goede ondergrond. Hierbij is het belangrijk dat de ondergrond steeds voldoet aan volgende eisen: vlak, permanent droog, zuiver, scheurvrij, trek- en drukvast en vrij van cementsluier. Voor je wil starten is het dus belangrijk dat je de ondergrond goed controleert.

Bostik heeft een breed assortiment van gespecialiseerde voorbehandelingsmiddelen voor uiteenlopende ondergronden en diverse vochtschermen voor vochtgevoelige ondergronden.

Voor het egaliseren van vloeren met een zware belasting is Bostik XPS het aangewezen product! Deze egaline is zelfnivellerend en snel afbindend, geschikt voor binnen- en buitenvloeren en speciaal aanbevolen voor ruimtes met een zware belasting (zwaar verkeer/industrieel)

Bostik XPS is vooral geschikt in lokalen waar de activiteit slechts enkele uren  kan worden onderbroken zoals shopping centra, warenhuizen, ziekenhuizen, werkplaatsen, fabrieken, openbare administraties, leslokalen…

 De grote productvoordelen van Bostik XPS voor u samengevat:

  • Zelfnivellerend
  • Zeer hoge slijtweerstand
  • Verwerkingsdikte 3 tot 15 mm
  • Snel beloopbaar: 1 uur
  • Wachttijd voor bedekking: 4 uur
  • Krimpcompensatie: Begrenst de risico’s van scheurvorming op moeilijke ondergronden
  • Kan onbedekt worden gelaten
  • Afwerkbaar met verf, epoxy- of polyurethaanharsen, tapijt, pvc-vloerbedekking, gelijmde parketvloeren, linoleum, rubber, tegels, was of vernislaag

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie.

*Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Stedenbouw partners

ERA ContourAnimalCare