Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Bij deze specialist vind je alles onder één dak: Van advies bij de tegelkeuze tot een turnkey oplevering
De kwalitatieve, slijtvaste vloertegels van Imarco zijn ook te vinden in heel wat vestigingen van winkelketens, zoals hier bij Aldi. (Beeld: Geert van Tol)

Bij deze specialist vind je alles onder één dak: Van advies bij de tegelkeuze tot een turnkey oplevering

Wie een nieuwbouw realiseert of een bestaande faciliteit verbouwt, moet met heel veel zaken rekening houden. De keuze en integratie van de gepaste vloer- of wandtegels is er daar ook eentje van. Als je op dat moment een beroep kunt doen op een echte specialist, die je van A tot Z kan ontzorgen, ben je al een heel eind op weg. Imarco is één van de weinige bedrijven die steeds een breed gamma totaaloplossingen in huis heeft om grote oppervlakken vloer- en wandtegels op korte termijn te leveren en te monteren. De projectspecialist uit Montfoort geeft niet alleen vakkundig advies bij de juiste keuze van keramische tegel- en marmercomposietvloeren, maar staat ook in voor een perfecte uitvoering en afwerking.

In de toiletten van winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem stralen de tegels op vloer en wanden. (Beeld Geert van Tol)

Imarco is al meer dan veertig jaar een toonaangevende projectspecialist voor de levering en installatie van alle grootformaat keramische tegel- en marmercomposietvloeren. De oplossingen gaan van het verkennende advies tot het turnkey opleveren van een project. “Al jaren leveren we hoogwaardige vloeren voor de meest uiteenlopende toepassingen. Onze klanten zijn projectbeheerders, projectontwikkelaars, architecten, aannemers en franchise- en formuleketens in de food, mode, warenhuizen en automotive. Ons assortiment omvat een ruim aanbod keramische vloertegels, gekenmerkt door een hoge belastbaarheid en R-waarde (stroefheid) en een ongekend onderhoudsgemak. Daarnaast kunnen klanten ook bij ons terecht voor onderhoudsvriendelijke cementgebonden marmercomposiettegels in verschillende kleuren en designs”, geeft men bij Imarco aan. “We maken ook al jaren traptreden uit gewapend marmercomposiet. Aangezien die treden ook vaak hoeken en borden hebben, maken we ze niet alleen op maat, maar werken we ze ook op ambachtelijke wijze af. Verder leveren we plinten, wandtegels en natuurstenen dorpels.”

Vakwerk met oog voor veiligheid, gezondheid en milieu

Bij Imarco vind je alles onder één dak, want de specialist helpt niet alleen bij de keuze van een gepaste tegel, maar staat ook in voor de installatie en afwerking ervan. Klanten spreken binnen Imarco altijd met één vaste partner, die ook op elk moment kan tussenkomen om aanpassingen, bijvoorbeeld op het vlak van logistiek, door te voeren. Elk project wordt op dezelfde deskundige manier door de afdeling planning begeleid: van calculatie, inkoop en werkvoorbereiding tot en met uitvoering en afwerking. Een compleet vloertraject begint immers al bij het ontwerp, maar eindigt pas als de tegels gemonteerd en afgewerkt zijn. Ook bij het tegelwerk en de afwerking speelt een goede kennis een grote rol. 

Sinds midden oktober is Imarco één van de weinige vloerspecialisten in Nederland die VCA**-gecertificeerd is. Net als de grotere aannemers kreeg zij dit certificaat, omdat in alle activiteiten veel aandacht wordt besteed aan de veiligheid en gezondheid van medewerkers én aan het milieu. Imarco voldoet aan alle noodzakelijke veiligheidseisen en dat biedt extra garanties voor opdrachtgevers. Vooral in de bouwsector is een dergelijk certificaat een sterke troef.

De wagens in het Porsche Centrum Twente in Deventer staan klaar op de startgrid, gerealiseerd met hoogwaardige vloertegels van Imarco.

Ruim portfolio

Het team van Imarco kan elke mogelijke legtechniek toepassen om voor alle projecten de vloeren perfect en in een zo kort mogelijke periode te leggen. De kwaliteit van de producten, het tegelwerk en de afwerking is alvast te bewonderen in onder meer Villa ArenA (Amsterdam), Loetje (Rotterdam), Porsche Centrum Twente (Deventer), Volvo (Heemskerk), winkelcentrum Presikhaaf (Arnhem), Poiesz (Sneek), Stern (Amsterdam) en verschillende vestigingen van winkelketens als Hema, Aldi, Action, Plus en ICI Paris XL.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details