Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Projecten

Bewoners Santfort zijn verzekerd van kwalitatieve daken

De woontorens staan dicht bij de kust en zijn onderhevig aan verschillende weertypes. Een goed dak is dus zeker nodig.

Tekst | Desiree Pennings

Beeld | Niersman

27 december 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

KleiVa is een duurzaam dakbedekkingsbedrijf dat vanuit Heerjansdam alle soorten daken bedekt, zowel particulier als zakelijk. Bij het mooie project Santfort verzorgt KleiVa voor zowel de daken als de terrassen een tweelaagse bitumen dakbedekking.

KleiVa past op de terrassen een hoogwaardige PIR-alu afschotisolatie toe op een verstelbaar Dreentegelsysteem. Zo ontstaat er een stevige ondergrond. De bovendaken worden voorzien van een EPS 150 SE isolatie met een hoge drukvastheid, zodat zij de zonnepanelen goed en zonder problemen kunnen dragen. Om de veiligheid en het onderhoud van de verschillende bovendaken te kunnen waarborgen, wordt ook de valbeveiliging door KleiVa aangebracht volgens de geldende regelgeving.

Volgens hoofduitvoerder Jerry Borremans verloopt het project erg goed. KleiVa startte de werkzaamheden in november 2020 in opdracht van bouwonderneming Niersman. “Beneden, rondom de torens, komt nog een hele daktuin waar we een hechtprimer hebben aangebracht op het beton. Vervolgens worden de twee lagen dakbedekking volledig gebrand. De tweede laag is een wortelwerende dakbedekking.” De bewoners van Santfort zijn straks verzekerd van een hoogwaardig dak dankzij de medewerkers van KleiVa. Zij zijn niet voor niets op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en VCA-gecertificeerd.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details