Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Bepaal zelf snel en overzichtelijk hoe je kunt verduurzamen

Bepaal zelf snel en overzichtelijk hoe je kunt verduurzamen

Om die hobbel weg te nemen lanceert Remeha de Duurzaam Verdienen Tool. Voer je in deze digitale database het adres van jouw pand in, dan zie je snel en overzichtelijk welke maatregelen mogelijk zijn. Maar ook wat de investering en de terugverdientijd zijn en wat het effect is op het energielabel en de CO2-uitstoot.

“Wij vinden het belangrijk dat we vastgoedeigenaren en installateurs helpen om hun inzicht te vergroten zodat ze zelf kunnen bepalen welke stappen op welk moment haalbaar en wenselijk zijn”, zegt Jeroen de Vries, commercieel operations manager bij Remeha. “De grootste meerwaarde van de tools die wij nu aanbieden, is dat zowel vastgoedeigenaren als installateurs op een laagdrempelige wijze met verduurzaming aan de slag kunnen.”

Duurzaam portfolio beheren

Naast de Duurzaam Verdienen Tool voor vastgoedbezitters biedt Remeha straks ook de Duurzaam Verdienen Portfolio. Hierin kan elke installateur objecten van meerdere klanten invoeren en opslaan. Vervolgens kan hij de potentiële verduurzaming van al die projecten in beeld brengen maar ook de voortgang ervan bewaken. Hij kan zijn klanten zo attenderen en adviseren, maar ook in de gaten houden of en wanneer bepaalde investeringen bij natuurlijke vervangingsmomenten het meest zinvol zijn.

Veel diverse maatregelen

De diversiteit van de maatregelen die gebouweigenaren en installateurs met deze tool te zien krijgen, is erg groot. Vanzelfsprekend is dit afhankelijk van de staat waarin het gebouw verkeert, maar eventueel ook van de maatregelen die de eigenaar al zelf heeft uitgevoerd. Het grootste voordeel van deze tools is dat zij een overzichtelijke routekaart bieden; een eigenaar of belegger, maar ook de installateur, ziet meteen wat zinvolle maatregelen zijn. Als eigenaar of huisinstallateur zit je zelf letterlijk aan de knoppen van je eigen verduurzamingsproject. Dat maakt veel mensen enthousiast zodat ze uiteindelijk steeds fanatieker bezig zijn met de verduurzaming van hun gebouw

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details