Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Ben jij de nieuwe Commercieel Calculator die het Facédo team komt versterken?

Ben jij de nieuwe Commercieel Calculator die het Facédo team komt versterken?

Kwaliteitsgevels, een eigenzinnige manier van werken en het daaruit voortvloeiende succes

Velp mag rustig het epicentrum van de Nederlandse gevelbouw worden genoemd. Facédo Geveltechniek levert vanuit de Gelderse plaats inmiddels al meer dan 14 jaar kwaliteitsgevels.

 “We zijn trots op het feit dat we voortdurend het vertrouwen krijgen van al onze vaste relaties”, zegt Dennis Leijser, directeur en eigenaar van Facédo. Leijser heeft het bedrijf samen met zijn hechte team in de top 5 van de Nederlandse kunststof en aluminium gevelbouw weten te positioneren. Zelf staat hij daar niet zo bij stil, continuïteit en fijn samenwerken staan namelijk bij Facédo op de eerste plaats. “We zijn een bedrijf voor en door mensen, dat zijn we altijd geweest en dat houden we zo”, schetst hij. “Onze klanten waarderen ons daar ook om. Je doet hier geen zaken op papier, maar met mensen die zich met hart en ziel voor onze klanten inzetten.”

Uitvoerende kracht achter het architectonisch ontwerp

Facédo denkt bij uitstek in oplossingen en mag gezien worden als het verlengstuk van de architect. Soms wordt er om uitzonderlijke oplossingen gevraagd: “Dan zijn we in ons element. Dat hebben we te danken aan de expertise die onze medewerkers bezitten en de manier waarop we ons inzetten. Naast het feit dat we alleen maar A-kwaliteit materialen van gecertificeerde en innovatieve systeemhuizen leveren, zorgen we er samen voor dat in het hele traject, van ontwerp tot oplevering, de communicatie met alle betrokken partijen vloeiend verloopt. Daarbij lopen we graag voor de fanfare uit, we signaleren vroegtijdig waar het werk zou kunnen knellen en komen ruim op tijd met oplossingen. We zitten graag vroeg aan tafel met het bouwteam en brengen complexe zaken terug tot de essentie, zodat het voor iedereen in de bouwkolom prettig samenwerken is.”

Samen werken is samen lunchen bij Facédo. Gezelligheid in een goede sfeer.

Word jij de nieuwe Technisch Commerciële Calculator?

Werken bij Facédo is weggelegd voor doeners, die houden van een grote mate van zelfstandigheid. Eigen inbreng en persoonlijke vrijheid zijn typische kernwaarden van het bedrijf. “Wij maken dan ook mee dat mensen open sollicitaties sturen, gebaseerd op goede referenties die men krijgt vanuit ons personeel. Op die manier is er al een mooi aantal mensen gestart. Toch blijven we door de groei en dynamiek van Facédo voortdurend vacatures houden. Zo hebben we een hele mooie positie vrij op de afdeling calculatie”, oppert Leijser.

Erik van der Weerd is Calculatie Manager bij Facédo en op zijn afdeling is er inderdaad een tekort aan man- c.q. vrouwkracht. “We zijn op zoek naar iemand die het droge calculatiewerk wil verruilen voor een spannendere functie, waarbij calculeren centraal staat. Naast het uitrekenen van projecten gaat onze toekomstige collega zich onderscheiden door kennis op te bouwen rondom de bouw. Daar helpen wij natuurlijk bij. De functie is dus niet alleen kantoorgerelateerd, maar deels ook in het veld. Ervaring opdoen in de praktijk en kennissessies bijwonen zullen zorgen voor een brede horizon. Je kunt dus zelf je ‘rugzak’ vullen met bagage. Hier ben je geen werknemer op kantoor, maar onderdeel van een hecht team dat heel sociaal samenwerkt met één doel voor ogen: mooi werk afleveren en de klant blij maken. Op de afdeling calculatie spelen we een commercieel spel, alles begint en eindigt op onze afdeling”, aldus Van der Weerd.   ❚

Wil je meer weten? Raadpleeg de vacature Junior Calculator of Calculator op de vacaturepagina 
www.facedo.nl/vacatures-van-facedo

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details