Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Bekroond modulair aluminium trappensysteem: Eenvoudig en snel te monteren, geruisloos in gebruik
De trap heeft extreem strakke lijnen, met minimalistische details.

Bekroond modulair aluminium trappensysteem: Eenvoudig en snel te monteren, geruisloos in gebruik

EeStairs maakt karakteristieke trappen van uitzonderlijke schoonheid, precisie en structurele integriteit in Europa, Noord-Amerika en Azië. “Wij werken nauw samen met toonaangevende architecten, binnenhuisarchitecten, ingenieurs en vooraanstaande commerciële en particuliere klanten om trappen van uitstekende materiële en technische kwaliteit te produceren”, vertelt Johan Floor, Project Manager/Design Engineer bij EeStairs. “Hierbij beheersen wij het gehele proces, van productie tot montage. Bovendien blijven we onze producten innoveren, op basis van behoeften en trends uit de markt. Een mooi voorbeeld hiervan is NextGen™.”

EeStairs biedt twee kleuropties voor de treden en de trapbomen kunnen in elke RAL-kleur worden geleverd. Op de foto: traptreden in koper.

NextGen™ is een bekroond, snel te monteren, modulair aluminium trappensysteem dat vrijwel geluidloos is. “De gripvaste treden hebben integrale geluiddempende kernen en hun gestroomlijnde aerofoilprofielen voegen visueel iets unieks toe aan het stijlvolle design van de trappen”, aldus Floor. “NextGen™ trappen worden snel en nauwkeurig geïnstalleerd. Wanneer de treden aan de trapbomen zijn bevestigd, is de verbinding onzichtbaar. Het proces van ontwerp tot levering wordt bovendien ondersteund door een online configurator die ontwerpers en aannemers onmiddellijk voorziet van trapvisualisaties, gedetailleerde ontwerpen, specificatiegegevens en budget.”

Kleuren en afwerkingen

NextGen™ trappen hebben een nieuwe standaard gezet in het ontwerp van functionele trappen. De trap heeft extreem strakke lijnen, met strakke minimalistische details. EeStairs biedt twee kleur­opties voor de treden en de trapbomen kunnen in elke RAL-kleur worden geleverd. De leuningen zijn verkrijgbaar in hout of roestvrijstaal en voor de balustrades zijn er twee glassoorten: floatglas en extra helder glas. De treden in geanodiseerd aluminium worden standaard geleverd met een geribbeld antislip bovenvlak, maar er is ook een optie om de treden in hout af te werken. Een andere optie betreft de trapbomen, die indien gewenst kunnen worden voorzien van LED-strips.

Stil onder de voeten

De akoestische prestaties van de NextGen™ traptreden werden getest door Peutz. NextGen™ bleek stiller te zijn onder de voeten dan standaard stalen trappen, en akoestisch vergelijkbaar met houten treden.

Snel online configureren

Aannemers, ontwerpers en andere professionele bestekschrijvers die dit wensen, kunnen de NextGen™ trappen configureren en begroten met behulp van de online configurator van EeStairs. Het proces is logisch, eenvoudig en kan in een paar minuten worden voltooid.

Perfecte oplossing voor renovatieprojecten

Renovatieprojecten dagen ontwerpers uit om originele ruimtes en materialen te combineren met nieuwe ingrepen, benadrukt Floor. “Er bestaat altijd het risico van een ongemakkelijk conflict van stijlen. Dit kan vooral merkbaar zijn wanneer nieuwe trappen geïnstalleerd worden. Ons NextGen™ trappensysteem concurreert visueel niet met bestaande interieurs omdat wij onze ontwerpers en ingenieurs een specifieke opdracht hebben gegeven: een trappensysteem creëren dat stijlvol, zeer scherp gedetailleerd en sterk is – en dat op een esthetisch aangename manier in bestaande gebouwen zou passen. Maar NextGen™ is ook op een andere belangrijke manier effectief bij renovatieprojecten. EeStairs heeft de trappen namelijk zo ontworpen, dat ze licht en gemakkelijk te installeren zijn. Dit kan een belangrijk voordeel zijn in gebouwen waar zorg besteed moet worden aan de oorspronkelijke structuren of vloeren.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details