Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie

Archieven

Voorman

bedrijvenindex-logo-3
Lees het gehele artikel

Ben jij onze nieuwe voorman?

Werk jij momenteel in de bouw als timmerman? Of zit je in de montage maar wil je meer dan alleen meters maken? Kom dan bij ons werken als voorman!

Heb jij al wat ervaring?

Wij zijn op zoek naar iemand die al enige ervaring in de bouw/montage heeft. Mocht dit niet zo zijn, kom dan werken als monteur dak-wand en groei door tot voorman! Als voorman stuur en begeleid je onze jongens, krijg je veel verantwoordelijkheid en geniet je tegelijkertijd van de vrijheid die wij je geven.

Goed salaris en een hecht team

Hard werken & hard genieten. Binnen ons team hangt een gezellige en collegiale sfeer. We doen veel leuke activiteiten zoals ballonvaart en karten. We zorgen voor een goed salaris afhankelijk van jouw kennis en kunde, daar komen we wel over uit!

Machines in eigen beheer

Bij ons werken de voormannen met een compleet en modern machinepark in eigen beheer. De functie als voorman geeft dus veel vrijheid en verantwoordelijkheid!

Leerling beplatingsmonteur

bedrijvenindex-logo-2
Lees het gehele artikel

Word opgeleid tot een echte vakman!

Lijkt het je leuk om bij ons het vak te leren? Kom werken en leren in ons enthousiaste team. Je gaat mee naar de mooiste projecten door heel Nederland en daarnaast is er de ruimte om te leren aan de MBO vakopleiding Monteur Metalen Gevels en Daken. Je wordt al werkend opgeleid tot een specialist in het vak!

Werken én leren

Mogelijkheid om te leren via MBO vakopleiding Monteur Metalen Gevels en Daken tot een volwaardig monteur.

Goed salaris en hecht team

Wij bieden jou een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden en daarnaast kom je te werken in een gezellig en betrouwbaar team!

Goed materieel, dat vinden we belangrijk!

Wij gaan graag met goed materieel op pad. Van verreiker tot kranen, al het materieel in ons wagenpark is van de hoogste kwaliteit.

Aluminium composiet monteur

bedrijvenindex-logo-1
Lees het gehele artikel

Haak jij aan in het team van Bert?

Samen met een vast team van composiet monteurs lever je echt vakwerk af. Met aluminium composiet zorg je voor een perfecte gevelafwerking en tover je het pand om in een ware eyecatcher!

Op pad met.. voorman Bert!

Bert gaat samen met zijn team dagelijks op pad naar de meest uiteenlopende projecten door heel Nederland! Dit brengt veel afwisseling, maar ook veel verantwoordelijkheid met zich mee. Een afwisselende functie dus. We gingen een dag mee op pad met Bert. Nieuwsgierig? Check de video!

Uitdagende functie

Een uitdagende functie waarin je zelf de verantwoordelijkheid draagt voor het succes van de projecten. Als je al wat ervaring hebt als timmerman dan is dit mooi meegenomen, maar mocht dit niet zo zijn dan is er alle ruimte om te leren.

Wij vinden het belangrijk dat onze teams met goed materieel en een modern machinepark op pad gaan. We zorgen er daarom voor dat het aan niks ontbreekt.

Beplatingsmonteur

bedrijvenindex logo
Lees het gehele artikel

Sta jij met beide benen op de grond, maar klim je graag met ons de hoogte in? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als beplatingsmonteur ben je vooral op hoogte aan het werk. Je bent bezig met het monteren van dak- en gevelbeplating op stallen, schuren, bedrijfshallen en distributiecentra. Dit doe je met een vast team van minstens twee personen, je bent dus nooit alleen bezig.

Goede werkomgeving met een uitstekend salaris

Als beplatingsmonteur is geen een dag hetzelfde. Iedere dag gaan we met onze teams op pad door heel Nederland en werken we aan verschillende projecten. De ene week zal je samen met het team een het dak van een agrarisch gebouw renoveren en de andere week werk je aan een distributiecentrum. Veel afwisseling dus!

Je werkt met een compleet en modern machinepark

Wij vinden het belangrijk dat onze teams met goed materieel en een modern machinepark op pad gaan. We zorgen er daarom voor dat het aan niks ontbreekt.

Groei door in ons team! Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden tot voorman, verreiker-/ kraanmachinist of projectleider. Wat is jouw ambitie?

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details