Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Archicomm: Het vakblad voor de architectuurbranche

Archicomm: Het vakblad voor de architectuurbranche

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van de Stedenbouw familie

Al meer dan 30 jaar opereert Louwers Mediagroep als toonaangevende uitgever van vakbladen en special interest magazines in de Benelux.

Recentelijk is in aanvulling hierop Archicomm gelanceerd, een multimediaal communicatienetwerk dat zich richt op vakinformatie voor architecten, interieur- en landschapsarchitectuur, bestekschrijvers, bouwkundigen en adviesbureaus.

Dankzij het magazine, de website, digitale nieuwsbrieven en social media brengen we u op de hoogte van belangrijke trends en het laatste nieuws. Op deze manier weet u altijd wanneer beurzen plaatsvinden die u absoluut niet mag missen, wat de belangrijkste sectorverschuivingen zijn, of welke gebouwen en architecten dit jaar de toonaangevende prijzen winnen. Schrijf u nu in voor de Archicomm nieuwsbrief, zodat u nooit meer iets mist.

Mocht u daarnaast nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden tot een promotionele samenwerking, dan gaan onze projectmanagers met plezier het gesprek aan om gezamenlijk tot een maatwerkoplossing voor optimale marktbenadering te komen. Bekijk onze adverteer opties.

We nodigen u graag uit voor een bezoek aan Archicomm.nl!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details