Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Alle ruimte voor jong talent

Alle ruimte voor jong talent

DC De Loeten is opnieuw een voorbeeld van een gezamenlijk project van Heembouw en Van den Pol Elektrotechniek. “Gemiddeld realiseren we zo’n drie tot vier distributiecentra per jaar”, zegt projectleider John Gielen. “Ook voor 2024 staan er alweer twee in de planning.”

Bij De Loeten is Van den Pol verantwoordelijk voor de complete E-voorzieningen, negen dubbele smart laadpalen en de PV-installatie. “We treffen voorbereidingen voor een latere uitbreiding, afhankelijk van de wens van de gebruikers. Deze panelen worden rechtstreeks op de trafo aangesloten.”

Elkaars werk makkelijker maken

De ledverlichting met bewegingssensoren is een van de onderdelen die bijdragen aan de BREEAM ‘Very Good’-certificering van De Loeten. “Al vroeg in het project hebben we de lichtlijnen gemonteerd en aangesloten op de bouwspanning. De andere bedrijven hebben daardoor goed licht bij hun werkzaamheden, zoals het storten van de betonvloer. Als partners probeer je elkaars werk makkelijker te maken. Zo hielpen medewerkers van Heembouw een handje bij het trekken van de voedingskabels.”

Steeds beter

Na elk project beoordeelt Heembouw haar partners op verschillende criteria. “Denk aan engineering, initiatief en uitvoering. Daar rolt een totaalcijfer uit dat onze prestatie weergeeft. In het gesprek hierover is ook ruimte voor onze feedback en verbeterpunten.” Eens per jaar gaan beide bedrijven om tafel voor een evaluatie over de afgelopen periode. “We bespreken hoe de samenwerking verloopt, stemmen de wederzijdse verwachtingen af en brengen optimalisatiemogelijkheden in kaart. Zo worden we samen steeds beter.”

Topklassers dragen hun steentje bij

In de eigen bedrijfsschool – de Topklas – leidt Van den Pol jong talent op voor een carrière in de techniek. Dat gebeurt met een combinatie van theorie en praktijk; 1 dag naar school, 4 dagen werken. “Ook in De Loeten dragen Topklassers hun steentje bij. Kaylee zit in het derde jaar en heeft de verantwoordelijkheid voor een kantoorverdieping. Deze mag ze vanaf tekening helemaal zelf maken, inclusief het bestellen van alle materialen.” Ook eerstejaars Topklasser Tim deed ervaring op bij De Loeten. “Hij liep mee met een ervaren maatje. Samen hebben ze nu een eerste eigen project. Jong talent krijgt zo stap voor stap meer verantwoordelijkheid.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details