Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Aboma versterkt positie met overname liftkeuringsactiviteiten SGS

Aboma versterkt positie met overname liftkeuringsactiviteiten SGS

Per 1 mei neemt Aboma de activiteiten van SGS op het gebied van liftkeuringen in Nederland over. Op 2 april jongstleden ondertekenden Jeroen Lammertse, algemeen directeur van Aboma, en Danny Boden, Business Manager Industrial van SGS, het contract.

Aboma is sinds 1999 actief op de markt van liftkeuringen. Het past binnen de strategie van Aboma om de veiligheid in het verticaal transport continu te bevorderen. Aboma neemt zowel de contractverplichtingen als ook de medewerkers over. Hiermee komt het totale liftenteam van Aboma uit op 15 liftinspecteurs.

Danny Boden: “Als gerenommeerd specialist op het gebied van keuringen in de verticaal transport branche was de keuze voor Aboma snel gemaakt. De normen en waarden van SGS sluiten het beste aan bij die van Aboma. Wij dragen dan ook met een gerust hart onze portefeuille over aan Aboma.”

Jeroen Lammertse: “Met deze uitbreiding bereikt Aboma een positie in de markt waarmee continuïteit en vernieuwing is gewaarborgd. De overname geeft Aboma voldoende volume om de investeringen te doen die noodzakelijk zijn voor toekomstige ontwikkelingen en vernieuwingen op het gebied van liftkeuringen.”

Aboma is al bijna 60 jaar toonaangevend in keuringen, inspecties en taxaties van materieel en in begeleiding van arbobeleid in bouwbedrijven. Aboma is tevens actief op het gebied van certificering van kwaliteits- en veiligheidssystemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details