Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
100% water- en luchtdicht met vloeibaar rubber
JM Totaalafdichtingen maakte cruciale details van het project water- en luchtdicht.

100% water- en luchtdicht met vloeibaar rubber

JM Totaalafdichtingen was bij het project Park070 in Voorburg verantwoordelijk voor het water- en luchtdicht maken van enkele cruciale details. Samen met Bolton Adhesives Griffon werd gekozen voor Griffon HBS-200 Liquid Rubber.

“Het ging bij dit project met name om het water- en luchtdicht maken van details rondom de kimnaden alvorens de gietvloer gestort kon worden”, aldus Joost van der Zon, directeur van JM Totaalafdichtingen. “We hebben een behoorlijke hoeveelheid product gebruikt: ongeveer 340 liter aan Griffon HBS-200 Liquid Rubber en ongeveer 240 meter aan Griffon HBS-200 Geotextile.”

JM Totaalafdichtingen werkt vaker samen met het professionele merk Griffon, vertelt rayonmanager Ewald Schop van Bolton Adhesives. “Wij hebben met Griffon een jarenlange samenwerking met JM en hebben in deze periode een goede ontwikkeling met elkaar gerealiseerd. Dit geldt ook voor de toekomst. Ook met aannemer Van Wijnen werken we veelvuldig samen. We zijn dan ook regelmatig op de bouwplaats te vinden.”

Veelzijdig

Griffon HBS-200 Liquid Rubber is een veelzijdig product. Het is geschikt om bijvoorbeeld daken en goten te repareren of helemaal te vernieuwen. Het hardt goed uit, maar blijft 900% rekbaar en is uv-bestendig. Daarnaast is het product vrij van chemicaliën en is het voorzien van de verschillende keurmerken, zoals NEN-EN 1026, 1027 en 12114, LEED en BREEAM. Na uitharding is het rubber overschilderbaar en overstucbaar. Dit maakt het ook geschikt voor gebruik binnenshuis. Schop: “Het is dus een erg veelzijdig en kwalitatief hoogstaand product. Het is zelfs toe te passen als waterkering rond douchegoten.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details