Adverteren

Adverteren in het vaktijdschrift Stedenbouw

Communiceer uw nieuwste project- en productontwikkelingen uitgebreid, snel en voordelig naar opdrachtgevers, directies en management van ingenieurs-en architectenbureaus, bouwcombinaties, bouwbedrijven/(onder)aannemers, toeleveranciers, brancheverenigingen, overheidsinstellingen en andere betrokkenen in de branche en blijf in de picture. Zo vergroot u de kans dat uw producten en/of diensten al in het pakket van eisen worden voorgeschreven.

Stedenbouw is een onafhankelijk vakblad dat acht keer per jaar verschijnt. Een levendig en afwisselend tijdschrift over Nederlandse bouwprojecten. Van nieuwbouw tot renovatie en van restauratie tot transformatie. Met Stedenbouw wordt uw doelgroep geïnformeerd over toonaangevende projecten, noviteiten, producten en diensten en biedt u de lezer een verrassende kijk op ontwikkelingen en personen in de breedste zin.

Ook u kunt uw bedrijf en diensten op exclusieve en toonaangevende wijze presenteren aan een zeer geïnteresseerde en gerichte lezersdoelgroep. Benader de markt op stijlvolle wijze met ‘Stedenbouw.


Surf naar de meest complete startpagina over Stedenbouw: www.stedenbouw.nl

U kunt op deze portaalsite de laatste ontwikkelingen van het tijdschrift volgen. Deze site bestaat uit een redactioneel gedeelte en de daadwerkelijke startpagina met een overzicht van de meest gerenommeerde bedrijven. Om de beslisser op eenvoudige wijze naar de gerenommeerde bedrijven in de branche te leiden is er www.stedenbouw.nl, de grootste, meest uitgebreide en best vindbare website in deze branche.

Neem voor meer informatie contact op met:

Sander van Hout
E: s.vanhout@louwersmediagroep.nl
T: 0031 495 450095

Randy van den Hoek
E: r.vandenhoek@louwersmediagroep.nl
T: 0031 495 450095

 

Vul hieronder uw gegevens in om de mediakaart te downloaden


Online aanleveren
Het is mogelijk uw advertentie online bij ons aan te leveren via:
www.wetransfer.com stuur deze naar traffic@louwersmediagroep.nl
Wilt u vermelden welk tijdschrift en nummer het betreft?