Scheuten Projects breidt assortiment uit met Corning® loodglas

Scheuten Projects heeft onlangs de exclusieve distributierechten verkregen voor de verkoop van Corning® loodglas in Nederland. Corning® is een wereldleider in loodglas tegen schadelijke straling voor medische, technische en onderzoekstoepassingen en combineert snelle levertijden met grote afmetingen.

Passend in de lijst ‘Scheuten specialty glass’
Heiko Probst, divisiedirecteur van Scheuten Projects, verklaart desgevraagd: “We willen onze klanten een breed assortiment aanbieden van standaard glasfunctionaliteiten, maar ook van speciaal glas. Hiertoe bieden wij onder andere al Optisol® (ingebouwde zonnecellen), Sentryglas® (extra sterk) en Mediaglass® (met LEDs) aan. De uitbreiding met Corning® loodglas past daarom perfect bij ons aanbod en onze doelstelling. Het professionele loodglas is zodanig ontworpen dat het hoogwaardige en transparante bescherming biedt, wat prima aansluit bij onze markt.”

Scheuten Projects levert vanaf nu Corning® Med-X® Glass en Med-Gamma® Glass in één van de grootste glasafmetingen (met dimensies tot 2.800 x 1.400 mm) in de markt. Meer informatie is te vinden op www.scheuten.com/corning.

Over Scheuten
Scheuten behoort tot de top 5 van onafhankelijke glasbedrijven in Europa en ondersteunt zijn klanten al sinds 1950 met een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande glasproducten en bij het uitvoeren van glas-technische projecten. Vanuit een eigen netwerk van regionale productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Duitsland levert de glasexpert betrouwbaar en snel glasproducten met thermische en geluidsisolatie, brand-, zon- en warmtewering, letsel- en inbraakveiligheid en design aan de (inter)nationale bouwwereld. Meer informatie is te vinden op www.scheuten.nl.