‘Klanten kiezen voor kwaliteit én bereikbaarheid’

Get Up Benelux B.V. is gespecialiseerd in de levering, installatie en montage van liften voor personen- of goederenvervoer in woningen, winkels, bedrijfspanden of (semi)publieke gebouwen. Met het kwaliteitssegment aan liftinstallaties biedt het bedrijf bovendien de gewenste toegankelijkheid van overheids- en publieke gebouwen voor álle bezoekers. “Zo maken én houden we elke etage en elk niveau bereikbaar voor onze klanten.”

De personen-, platform- en goederenliften worden, net als een diversiteit aan heftafels en aanvullende tilconstructies geïnstalleerd onder de Richtlijn Machines. Get Up Benelux is één van de weinige specialisten in Nederland die een dergelijke brede selectie aan liftinstallaties en heffers onder deze richtlijn aanbiedt. Daarmee wordt deels ook de snelle groei van het bedrijf verklaard. Monteurs van Get Up Benelux werken op locaties in de hele Benelux, voor een diversiteit aan klanten. Projecten variëren van (luxe) liften in woonhuizen, platformliften in schoolgebouwen en sportcomplexen tot de complete bouw en montage van op maat gemaakte goederenliften op Schiphol.

Op eigen bodem én bij Zuiderburen 
De ontwikkeling die Get Up op eigen bodem doormaakt, lijkt ook voor België te gelden. “We signaleren een behoorlijke toename vanuit België in aanvragen voor heffers en goederenvervoer. Eén en ander vertaalt zich in een groeiende orderportefeuille bij onze Zuiderburen”, meldt directeur R. Peelen van Get Up Benelux.

Het portfolio van Get Up Benelux kenmerkt zich door ‘bereikbaarheid’ op alle niveaus. “Het komt allemaal neer op het bieden van toegang. Haal het maximale uit je winkeloppervlakte door elke vierkante meter bereikbaar te maken voor de klant; gebruik bedrijfsruimtes of magazijnen efficiënter door slim verticaal transport en vergroot de woonkwaliteit thuis door elke verdieping bereikbaar te houden. Kortom: kies voor een liftoplossing op maat.”


WERKEN & LEREN

Get Up Benelux heeft ruimte voor (aanstaande) monteurs of leerlingen vanuit een BBL-traject (mechatronica – werktuig-/machinebouw) om via Werken en Leren het vak van lift- en servicemonteur onder de knie te krijgen. Voor meer informatie, neem contact op met R.E.M. Manders bij Get Up Benelux via 0578 – 66 16 14 of ga naar www.getupbenelux.com


PORTFOLIO: Schiphol AirportThorax-op-Schiphol-Airport

De Airbus A380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld, doet Schiphol dagelijks aan. Dankzij de nieuwe goederenlift van Get Up verloopt het laden en lossen van goederen bij de terminal een stuk soepeler. De Thorax, een krachtpatser van formaat, werd speciaal ontworpen en gebouwd volgens de wensen van de opdrachtgever. Het goederentransport van en naar de vrachtruimten van de Airbus vroeg om een aangepaste liftoplossing, omdat deze gigant hoger is dan ‘normale’ vliegtuigen. Met de Thorax zet Get Up haar eerste grote liftinstallatie op het terrein van Schiphol. Twee volgende projecten bij de luchthaven staan op stapel.

PORTFOLIO: Klooster Maria-Oord
VandenBeemdBC2014-Dongen-Klooster_05-(2)
Het klooster Maria-Oord in Dongen is van alle gemakken voorzien met de installatie van een DomusLift in en eigenlijk ook ‘aan’ het gebouw. De personenlift werd namelijk in de entreehal geplaatst met een speciale dakopbouw aan de achterzijde van het karakteristieke pand. Dit gebeurde in samenwerking met Van den Beemd Liftschachten. De DomusLift in Dongen is voorzien van automatische deuren.

De Congregatie Zusters Franciscanessen van Dongen geniet inmiddels al enige tijd van de tweestopper met automatische deuren. Get Up Benelux rust de DomusLift standaard uit met lichtlijsten (sensoren) over de hele lengte, waarmee veiligheid bij in- en uitstappen van de lift nog verder is verhoogd.

PORTFOLIO: Bedrijfsgebouw ZLM
ZLM---interieur-lift

ZLM Verzekeringen heeft het nieuwe bedrijfsgebouw in Goes van een chique en stijlvolle liftoplossing voorzien. De vierstops Motala platformlift straalt de bezoeker in haar goudkleurige look tegemoet. De verzekeraar laat in een statement weten voor kwaliteit te gaan. Dit was ook het uitgangspunt bij de inrichting van het nieuwe kantoorgebouw en de liftinstallatie. De liftconstructie is op verzoek van ZLM speciaal aangepast met een verhoogd schachtplafond zodat de lift ingezet kan worden voor personenvervoer als ook voor vervoer van – hoger – materiaal. De LED-verlichting in het plafond geeft de ‘gold-metallic’ coating van de liftschacht extra glans. Ook de afwerking van de schachtdeuren in de warme goudkleur en de etagebelettering op de deurvensters passen naadloos in het kantoorontwerp van de architect en opdrachtgever.