Van den Pol Elektrotechniek

Hoofdkantoor Montfoort
Aardvletterweg 14
3417 XL Montfoort
Tel : 0348 47 34 34
E-mail: info@vandenpol.com
KvK Utrecht 30062671
IBAN NL36RABO0134603397
BTW-nr. NL005761955B01

 

Vestiging Amersfoort
Spacelab 15a
3824 MR Amersfoort
Tel : 033 463 54 74

Wat in 1935 is begonnen als klein familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de markt. Van den Pol is sterk in verschillende branches: utiliteitsbouw, beveiliging en ICT, gebouwbeheer, industriële automatisering, retail en woningbouw. Door onze jarenlange ervaring zijn we specialist in alle elektrotechnische installaties en zijn we toonaangevend in de verschillende branches.

Van den Pol is eerlijk, innovatief en flexibel. Voor ons is dat vanzelfsprekend, we zijn nooit anders gewend geweest. Toch blijken veel van onze opdrachtgevers niet zelden verrast door die no-nonsenseaanpak. Bij ons is een belofte namelijk een belofte en een afspraak ook gewoon een afspraak.

Nieuws gerelateerd aan Van den Pol Elektrotechniek

Brocacef Eindhoven bouw nieuw distributiecentrum

Brocacef Eindhoven: nieuwbouw op bedrijventerrein Park Forum

Brocacef heeft zich gesetteld in een nieuw bedrijfspand in Eindhoven. Het pand op bedrijventerrein Park Forum in telt drie rechthoekige volumes in de bedrijfskleuren van Brocacef. In het blauwe gebouw vinden de primaire processen plaats. De zilvergrijze massa aan de zuidzijde van het gebouw is ingericht voor de logistieke processen.

Lees meer »

WOERDEN | Het Arsenaal

Van wapenopslagplaats naar hotel Het rijksmonument Het Arsenaal, gelegen middenin het centrum van Woerden, heeft een transformatie ondergaan. De oorspronkelijke militaire wapenopslagplaats is gerenoveerd en verbouwd en gerenoveerd tot Stadshotel

Lees meer »