VAN BERLO BEDRIJFSVLOEREN

Doornhoek 3715
5465 TA Veghel

T: +31 (0)413-389090
E: info@vanberlo.com
W: www.vanberlo.com

https://www.facebook.com/vanberlobedrijfsvloeren/ https://nl.linkedin.com/company/van-berlo-bedrijfsvloeren-bv https://www.youtube.com/user/Bedrijfsvloeren


Van Berlo Bedrijfsvloeren bouwt kwalitatieve en duurzame vloeren voor veelzijdige toepassingen, óók voor logistieke bedrijven. Voor de ontwikkeling van uw vloer vertrouwt u op de expertise van alle bedrijfsonderdelen binnen de Van Berlo Groep; voor een betrouwbaar funderingsadvies, een gedetailleerd vloerontwerp en een bedrijfsvloer die aan uw specifieke eisen voldoet.

Van Berlo Engineering
Van Berlo Engineering is gespecialiseerd in advies voor en technisch ontwerp van industriële betonvloeren. Dankzij de nauwe samenwerking tussen alle onderdelen van Van Berlo ontstaat al tijdens de conceptfase een goede afstemming en constructief overleg tussen de verschillende betrokken partijen. Hierdoor ontwerpt en realiseert Van Berlo Bedrijfsvloeren met een toegevoegde waarde.

Van Berlo Funderingstechnieken
Van Berlo Funderingstechnieken legt zich volledig toe op het optimaliseren van grondverbeteringssystemen op basis van de Mini-Vibro paal. Door de specialistische kennis en jarenlange ervaring is het palenplan exact afgestemd op de vloerbelasting en de eigenschappen van de ondergrond. Dit, in combinatie met het vloerontwerp, resulteert in een kwalitatieve en kostenefficiënte bedrijfsvloer.

 

 

Van Berlo Systeemfunderingen
Van Berlo Systeemfunderingen bouwt funderingen en heeft een oplossing ontwikkeld speciaal voor distributiecentra en magazijnen, waar hoogwaardige laad- en loskuilen van cruciaal belang zijn om intern en extern transport naadloos op elkaar aan te laten sluiten.
Dankzij de bouwmethode van Van Berlo Systeemfunderingen beschikt een logistiek bedrijf snel over een passend en duurzaam pand. Binnen het bouwproces worden namelijk alle componenten prefab geleverd en aangebracht. Dit zorgt voor een kortere bouwtermijn. Daarbij vindt de bouw geheel weersonafhankelijk plaats, waardoor deze altijd volgens planning en zonder belemmeringen verloopt. Zowel de opdrachtgever als de aannemer profiteren van deze efficiënte aanpak.

Van Berlo Bedrijfsvloeren
Dankzij de ervaring en specialisatie in monoliet afgewerkte betonvloeren laten toonaangevende ondernemingen in de logistieke sector zich graag door Van Berlo adviseren. De duurzame kwaliteitsvloeren zijn geschikt voor uiteenlopend gebruik met maatoplossingen voor alle specifieke toepassingen. Ze voldoen aan de meest kritische eisen, zeker die van de uiteindelijke gebruiker. Aandacht voor kleine details kunnen immers van grote betekenis zijn voor uw bedrijfsvoering.
Van uw bedrijfsvloer mag u verwachten dat deze sterk, vlak, slijtvast en onderhoudsarm is. Dat levert Van Berlo gegarandeerd!

Nieuws gerelateerd aan VAN BERLO BEDRIJFSVLOEREN

Van weiland tot ankerbout

Al bijna veertig jaar realiseert Van Berlo kwalitatief hoogwaardige en duurzame vloeroplossingen. Het Veghelse bedrijf houdt er een geheel eigen visie op na. “Door onze multidisciplinaire benadering met eigen divisiespecialisten kunnen we opdrachtgevers ontzorgen van weiland tot en met de ankerbout”, zegt commercieel directeur Glenn Verhoef treffend.

Lees meer »
Van Berlo Funderingstechnieken

Bouwen op Van Berlo Funderingstechnieken

Vibrocom Funderingstechniek heet voortaan Van Berlo Funderingstechnieken. De discipline Funderingstechniek is zo duidelijker herkenbaar binnen de Van Berlo familie. De naamswijziging valt samen met de presentatie van een opgefrist bedrijfslogo, de invoering van een kersverse pay-off en de lancering van een gloednieuwe website.

Lees meer »
Van Berlo Bedrijfsvloeren

(Kosten)efficiënt vloerontwerp voor XXL DC

E-commerce is booming business. Logistiek dienstverlener DSV spint er garen bij en breidt de capaciteit op Trade Port Noord in Venlo uit met een nieuw distributiecentrum. Met deze uitbreiding krijgt de logistieke operatie in Venlo een totale omvang van 210.000 m².

Lees meer »
Van Berlo Bedrijfsvloeren

De kracht van de combinatie

Al sinds jaar en dag is Van Berlo Bedrijfsvloeren heer en meester in het realiseren van supervlakke industrievloeren. Maar het Veghelse bedrijf heeft veel meer in zijn mars.

Lees meer »

‘Veel geleerd van eerder Engelse project’

Lidl Southampton | Er ligt een smalle zee tussen Nederland en Engeland, maar wat bouwen betreft is er een wereld van verschil. Dat is inmiddels ook de ervaring van Bouwbedrijf Van de Ven, dat aan zijn tweede bouwproject op het Britse eiland toe is; de bouw van een distributiecentrum voor Lidl.

Lees meer »

Heerenveen | Thialf

In het vernieuwde Thialf draait alles om het ijs. Het door Zwarts & Jansma Architects ontworpen concept voor de vernieuwing van het ijsstadion in Heereveen moet sporters en publiek een grensverleggende ijsbeleving garanderen, een concept waarmee Thialf ook de snelste laaglandbaan ter wereld wil blijven.

Lees meer »