Twintec

Gutenbergweg 6
4104 BA Culemborg

T: 0345-532878
E: info@twintec.nl
W: www.twintec.nl


Europa’s grootste specialist in industrievloeren

Europa’s grootste specialist in industrievloeren verenigt de technologie van gegolfde staalvezels met die van het staalvezel versterkte beton. Het succes van de Twintec technologie is hoofdzakelijk te danken aan de motivatie en kwaliteit van het uitvoerend personeel: de belangrijkste kwaliteitsgarantie voor de klant.

 

 

Twintec biedt een totaalpakket aan van het ontwerp tot aan het leveren en verwerken van de benodigde materialen. Zij is voortdurend op zoek naar vernieuwingen om aan de eisen van de toekomst, de klanten en de professionele partners te blijven voldoen.

Er zijn voor de Twintec groep meer dan 100 personen aan het werk in verschillende Europese landen en ook daarbuiten.

Twintec kiest graag voor zekerheid. Uw zekerheid.

Nieuws gerelateerd aan Twintec

Distriport, Tilburg

Distriport Tilburg | Duurzaamheid is het kernbegrip

Distriport Tilburg voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid. Het EDC is opgebouwd met duurzame materialen en daarmee blijven de exploitatiekosten laag. Hoogtes, belastbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn zo hoog als mogel

Lees meer »
claassen logistics

Warehouse Claassen Logistics gebouwd in 45 werkdagen

De vraag naar warehousing is groot. Amper drie jaar geleden heeft Claassen Logistics haar bedrijfspand uitgebreid en nu is zij opnieuw toe aan uitbreiding. Met 8.000 m² opslagruimte en 500 m² expeditieruimte is zij weer klaar voor de toekomst.

Lees meer »
VE-commerce Logistic Campus venlo

Nieuwbouw VE-commerce Logistic Campus Venlo

Venlo staat bekend als dé Europese logistieke hotspot. Steeds meer (internationale) bedrijven kiezen voor een vestiging in de Limburgse regio. Ook investeerder Groep Heylen besloot er een logistiek centrum te realiseren voor één van haar klanten. Zij gaf VDR Bouwgroep, specialist in logistieke bedrijfshuisvesting, opdracht voor de bouw van de VE-commerce Logistic Campus op Trade Port Noord.

Lees meer »

Twintec levert hybride vloer met hoge vlakheid

Het warehouse van Distriport Forever 21 in Bergen op Zoom wordt door Twintec voorzien van een hybride vloer met een zeer hoge vlakheid. “Deze vloer, die is gefundeerd op Vibropaaltjes, combineert staalvezels met traditionele netwapening om zo de kracht van eenieder optimaal te benutten”, aldus Jos Rossen, accountmanager bij Twintec.

Lees meer »