THEUMA

Theuma DoorSystems BV
Sluiswachter 10
3861 SN Nijkerk
Tel: +31 (0)88 00 27 500
Email: info@theuma.com


Theuma is al meer dan vijftig jaar een van de grootste leveranciers van binnendeursystemen in Europa. We bieden een uitgebreide collectie binnendeuren, kozijnen en hang- en sluitwerk voor vrijwel elk woning- en utiliteitsbouwproject. Standaard uitgevoerd of vakkundig op maat gemaakt en in tal van technische uitvoeringen.

Onze deuren en kozijnen produceren wij in twee fabrieken: de deurenfabriek is gevestigd in Bekkevoort, België, en de kozijnenfabriek, voorheen Polynorm Bruynzeel, is gevestigd in Nijkerk, Nederland.

Altijd een sluitende oplossing!
Om aan uw wensen en die van uw klant te voldoen, investeren wij continu in onze medewerkers, machines en systemen. Daarbij houden wij de markt nauwlettend in de gaten door onderzoek te doenen ontwikkelingen te initiëren. Dit levert producten op die qua samenstelling, afwerking, constructie en design zijn afgestemd op hun toepassing in zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Zo beschikt u altijd over de juiste deur met het daarbij behorende kozijn.

Ons werk gaat echter verder dan het produceren van deuren en kozijnen. Ook voor architectonische keuze, bestek en montage kunt u bij ons terecht. U kunt altijd op ons rekenen, ook in onvoorziene situaties: altijd een sluitende oplossing!

Snel en flexibel
U kunt rekenen op het doordachte en geavanceerde distributiesysteem van Theuma. We zijn een zeer flexibele organisatie, die graag aan uw specifieke wensen voldoet ten aanzien van plaatsing van paumelles, slotmontage, glasopeningen, valdorpels, enzovoorts. Veelal kunnen wij ook de zogeheten “niet-standaard-producten” binnen zeer korte tijd bij u aanleveren.

Naast snelle leveringen, kunt u van Theuma een hoge leverbetrouwbaarheid verwachten: de juiste producten op het juiste moment ter beschikking in uw magazijn of op de bouwplaats, geheel conform uw wensen. Onze verkoopmedewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden en het voorraadprogramma.

Advies op maat
Dagelijks heeft u te maken met uiteenlopende regels, wetten en wensen. Als specialist op het gebied van binnendeursystemen helpt Theuma u graag met het bepalen van uw keuzes waarbij invulling wordt gegeven aan de constructieve eisen, maar ook aan eisen op het gebied van brandwerendheid, inbraakwerendheid en geluidwerendheid.

 

Nieuws gerelateerd aan THEUMA

Zaans Medisch Centrum, Zaandam

Nieuwbouw Zaans Medisch Centrum: van stenen naar dienstverlenen

Zaans Medisch Centrum, ZAANDAM | Op de voormalige parkeerplaats van het ziekenhuis in Zaandam verrijst de nieuwbouw van het Zaans Medisch Centrum (ZMC). Met een oppervlak van 40.000 m2 is dit complex aanzienlijk compacter dan zijn voorganger van 58.000 m2. Dit is mogelijk door efficiënter gebruik van de ruimte.

Lees meer »

Utrecht | Twogether

Aan de westkant van het Utrechtse Merwedekanaal – pal naast de hoogbouw van City Campus Max – verrijst starterscomplex Twogether. BPD en VORM geven hiermee op basis van gedeeld opdrachtgeverschap vorm aan een project op maat van de starter op de Utrechtse woningmarkt.

Lees meer »

Uniek staaltje bouwkunde in de Hofstad

Thorbecketoren Den Haag | Momenteel vindt in Den Haag Zuid-West een uniek bouwproject plaats. Op de hoek Laan van Meerdervoort-Thorbeckelaan krijgt de Thorbecketoren een nieuwe bestemming.

Lees meer »
theuma gnd

Integrale brandveiligheid nog urgenter door Europese norm

Thema Brandwerendheid | EN 16034, de Europese normering die de rook- en brandeigenschappen van technische binnendeur- en kozijncombinaties omschrijft, vervangt nationale normeringen – in ieder geval vanaf september 2019. Maar de overgangsperiode is met ingang van 2016 al van kracht.

Lees meer »

Bedrijfspresentatie | Theuma Doorsystemen

De laatste jaren wordt van deurenproducenten meer en meer gevraagd: integraal ontwerpen volgens BIM, verscherpte producteisen, strengere regelgeving en duurzaamheid, het zijn slechts enkele issues. Nu de bouwproductie aantrekt worden ook de volumes weer groter en wordt de levertijd des te essentiëler.

Lees meer »

Evere | NAVO-gebouw

Al sinds 2010 vormt een reusachtige site langs de Leopold III-laan in Evere het toneel voor één van de grootste Belgische bouwprojecten van de voorbije decennia: de realisatie van het nieuwe NAVO-hoofdkwartier, bevlogen toparchitectuur met een footprint van liefst 250.000 m².

Lees meer »

Thema | brandveiligheid

“Brandwerende en rookwerende binnendeuren en kozijnen spelen een belangrijke rol bij de brandveiligheid van een woning of gebouw. Als de deuren gesloten zijn, zorgen ze ervoor dat rook zich minder snel kan verspreiden door het gebouw en dat vuur minder snel kan uitbreiden naar een andere ruimte.

Lees meer »