Plastica Plaat

Industrieweg 92
5145 PW Waalwijk

T: 0031 416 67 24 00
F: 0031 416 67 24 90

info@plastica.nl
www.plastica.nl


Plastica Plaat
Plastica is dé specialist in decoratief plaatmateriaal en duurzame gevelbekleding. Met onze jarenlange kennis en ervaring staan we garant voor absolute topkwaliteit en een hoog serviceniveau. Zo werken we gericht aan het realiseren van al uw ontwerpwensen.

Werken met Plastica betekent werken met kwaliteit. Plastica staat al sinds 1978 bekend om haar uitmuntende betrouwbaarheid en betrokkenheid. Gespecialiseerd in diverse soorten decoratieve plaatmateriaal voor interieur en exterieurtoepassing.

Totaalleverancier
Het assortiment van Plastica kenmerkt zich door de diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige plaatmaterialen in kunststof, steen, aluminium en hout. Met ruime keuze in decoren en structuren. Van glad tot grove structuur. En Plastica biedt u direct alle hulpproducten voor bevestiging en afwerking. Vrijheid op zijn compleetst.

 

 

 

De mensen
Ook als het gaat om advies en technische ondersteuning mag u op topprestaties rekenen. Het meedenken in kleur- en materiaalkeuzes. De specialistische ondersteuning bij berekeningen en tekeningen. Begeleiding tijdens montage met eventuele projectgarantie. U kunt altijd rekenen op het enthousiasme en optimale betrokkenheid van het Plastica team.

Voorraad
Standaard zijn veel producten, afmetingen en kleuren direct uit voorraad leverbaar. Voor wie wat extra’s zoekt kan een keuze maken uit het uitgebreide assortiment van Plastica.

De enorme veelzijdigheid van plaatmateriaal vindt u terug in de vele voordelen van Plastica:

  • exterieur en interieur
  • uitgebreide keuze in materiaal
  • uitgebreide kleuren en decoren
  • inclusief alle toebehoren
  • projectbegeleiding

 

Nieuws gerelateerd aan Plastica Plaat

Utrecht | Onderdoorgang station Vaartsche Rijn

Het Randstadspoor, dat hoogfrequente treinverbindingen faciliteert binnen de Utrechtse regio, is een nieuw station rijker: station Vaartsche Rijn. Het station, dat over de Vaartsche Rijn is gebouwd, ligt zo’n zes meter boven straatniveau en wordt door verschillende media een ‘civieltechnisch kunstwerk’ genoemd.

Lees meer »

uden | Ambulancepost

Wie voorheen over de Eikenheuvelweg in Uden reed zag alleen een kaal stuk akkerland. Echter, in november 2014 is Cornelissen aannemingsbedrijf, na een intensief voortraject, begonnen met de nieuwbouw van de grootste ambulancepost in de regio

Lees meer »

nijmegen – De Meiberg

Eigenlijk wilde de gemeente Nijmegen dat ze gesloopt zouden worden, maar vanwege de hoge kosten ging de grootschalige nieuwbouw ‘Hart van Dukenburg’ in Nijmegen toch niet door en bleef het complex De Meiberg staan. De sterk verouderde seniorenappartementen, 161 in totaal, werden daarom grondig opgeknapt.

Lees meer »