MBS Beton

Energieweg 2
3762 ET Soest

T 035-588 1888
E info@mbsbeton.nl
I www.mbsbeton.nl


Uw keerwandspecialist uit Soest
MBS Beton is uw keerwandspecialist voor het toepassen van keerwanden en andere prefab betonproducten binnen de infrasector. Van keerwanden voor het opvangen van hoogteverschil tot speciale structuurwanden met een unieke uitstraling, dankzij de variatie in afmetingen en uitvoeringen hebben wij voor elke situatie een passende oplossing.

Keerwanden
De hoogwaardige keerwanden van MBS Beton worden veelvuldig toegepast binnen de infrasector. Onze keerwanden worden onder andere gebruikt voor het realiseren van een opslag, als grondkering en om hoogteverschillen op te vangen. De keerwanden zijn verkrijgbaar in een hoogte van 50 tot en met 600 cm in zowel een enkel- als dubbelkerende uitvoering. De afwerking van de wanden varieert van glad tot gebezemd. U geeft uw project een unieke uitstraling met onze keerwanden met patroon en kleur en onze speciale structuurwanden. Tevens bieden wij wanden aan welke voldoen aan verkeersklasse 60.

Overige prefab betonproducten
Naast keerwanden produceren wij diverse andere prefab betonproducten voor toepassing binnen de infrasector waaronder betonplaten voor verharding, stapelblokken voor het gemakkelijk realiseren van een opslag en waterputten.

Een eerlijk en passend advies
De kracht van MBS Beton is gelegen in de korte lijnen die de organisatie kent. Een eerlijk en passend advies in het voortraject in combinatie met het leveren van een goed product is kenmerkend voor MBS Beton. MBS Beton is actief in heel Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Soest. De productielocaties bevinden zich in Vianen, Emmen en Wielsbeke (B). Wij leveren de betonproducten franco bij u op het werk. Deze kunnen, indien de bereikbaarheid dit toelaat, vanaf de vrachtwagen in het werk geplaatst worden.

Persoonlijk advies
De infra adviseurs van MBS Beton zijn u graag van dienst met goed advies passend bij uw situatie. Wij denken graag met u mee en maatwerk is bij ons geen enkel probleem. Voor meer informatie over onze producten en een overzicht van onze gerealiseerde projecten verwijzen wij u graag naar www.mbsbeton.nl.

Nieuws gerelateerd aan MBS Beton

prefab beton

‘Droge voeten in de stad’

Leverancier van prefab beton MultiBouwSystemen (MBS) biedt structurele en duurzame oplossingen op het gebied van waterberging, om wateroverlast tijdens extreme neerslag tegen te gaan.

Lees meer »
keerwanden

Keerwanden voor parkeerterrein Ypenburg

Op het laatste beschikbare stukje grond op het bedrijventerrein in Ypenburg is de nieuwbouw van het distributiecentrum en de supermarkt van Amazing Oriental gerealiseerd. Aannemingsmaatschappij Vink uit Barneveld verzorgde het grondwerk voor dit project. MBS Beton leverde de benodigde keerwanden.

Lees meer »
structuurwanden mbs beton

Structuurwanden: keerwanden met een unieke uitstraling

Naast standaard grijze en antracietkleurige keerwanden levert MBS Beton keerwanden met structuur. Keerwanden met structuur zijn speciaal ontwikkeld voor projecten waarbij een speciale uitstraling gewenst is en worden veelal toegepast binnen de woningbouw en infraprojecten.

Lees meer »