Hardeman | van Harten

Lage Veldweg 10
6741 JL Lunteren

T: +31 31 84 61 551
F: +31 31 84 62 116

info@hardeman-vanharten.nl

Hardeman | van Harten levert en monteert stalen dak- en wandbeplating voor diverse uiteenlopende projecten. Of het nu gaat om een kleine loods of een groot distributiecentrum, wij zijn gespecialiseerd in beide. Complete projecten worden samen met aanverwante bedrijven voor u gerealiseerd. Naast diverse bedrijfshallen in de utiliteit & industrie zijn wij ook gespecialiseerd in dak- en gevelrenovaties.

Schadeherstel en taxatie maken tevens onderdeel uit van onze diensten. Hardeman | van Harten is dankzij jaren ervaring een veel gevraagde partner voor bedrijven, instellingen en verzekeraars als het gaat om het inschatten van de waarde van een pand of het taxeren van schades aan (bedrijfs)panden. Verder kunnen wij als onafhankelijke adviseur de technische oplevering van uw pand begeleiden.

Betrouwbaar en klantgericht
Hardeman | van Harten is opgericht in 1995 door de huidige directie Jan Hardeman en Peter van Harten.  Wij zijn als klein bedrijf begonnen, hebben een gefundeerde ervaring opgedaan en de vakmanschap vergroot, en zijn zo uitgegroeid tot een stabiel bedrijf. Hardeman | van Harten hecht grote waarde aan duurzame relaties met de opdrachtgevers. Heldere en korte communicatielijnen, optimale kwaliteit en service en een scherpe prijs dragen hieraan bij.

Kwalitatief hoogwaardige montage
Het team bestaat uit 50 enthousiaste en vakkundige medewerkers die elke dag klaarstaan om de binnengekomen orders te realiseren. Zoals u van een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig montagebedrijf kunt verwachten, voldoet Hardeman | van Harten aan alle kwaliteitseisen zoals de VCA certificatie en het Dumebo DWS Keurmerk. Alle personeelsleden worden intern opgeleid met behulp van externe bureau’s, waaronder het gerenommeerde bedrijf Kettlitz. Wij staan dus garant voor de kwaliteit van uw dak- en wandbeplating!

Projectcoördinatie op maat, weten waar u aan toe bent!
Hardeman | van Harten is gevestigd in het Veluwse plaatsje Lunteren. Vanuit deze centrale ligging worden in heel Nederland projecten gecoördineerd. Onze deskundige projectleiders staan voor een goede relatie met de klant en staan bekend om een eerlijke en betrouwbare communicatie. Als klant wilt u weten waar u aan toe bent! Samen met u realiseren wij uw wensen. De projectleider is uw aanspreekpunt voor, tijdens en na de bouw. Hij houdt nauwlettend toezicht op het verloop en grijpt zonodig tijdig in.

Nieuws gerelateerd aan Hardeman | van Harten

‘No-nonsense aanpak met brede scope zorgt voor flexibiliteit in de markt’

Als landelijk actieve montagepartij voor dak- en gevelwerken is Hardeman | van Harten een vaste waarde in de utiliteitsmarkt. Dat lijkt simpeler dan het is, zegt Erik Hardeman. “Wij moeten flexibel zijn, want de klantvraag kan uiteenlopen. Onze leveranciers hebben te maken met schommelingen in grondstofprijzen en wij zijn een 100% montagepartij.

Lees meer »

AMS Cargo Center op Schiphol Logistics Park nadert zijn voltooiing

Goed zichtbaar vanaf de A4, pal langs de N201 en vrijwel onder de aanvliegroute van de Kaagbaan van Schiphol nadert de bouw van het hoogwaardige multi-tenant distributiecentrum AMS Cargo Center van ca. 34.000 m² zijn voltooiing. Met IWS (Independent World Services) is de eerste huurder van dit complex binnengehaald. Een aantal units is nog beschikbaar voor verhuur.

Lees meer »
Picnic

Snelle groei online supermarkt vraagt om fors meer opslagruimte

Online supermarkt Picnic vestigde zich in 2016 in Utrecht en was vanaf het begin succesvol. Dat succes leidde tot het betrekken van een tweede distributiecentrum in de Domstad. Inmiddels wordt gebouwd aan een nieuw, groter dc om het in 2016 betrokken pand te vervangen en te kunnen inspelen op de groei van het bedrijf.

Lees meer »
Eosta

Bouwen met circulaire aanpak en toepassing van het Nieuwe Werken

In Waddinxveen wordt momenteel gebouwd aan een nieuw bedrijfspand voor Eosta, distribiteur in biologische groente en fruit. In het 19.500 m² grote gebouw is veel aandacht voor duurzaamheid, maar ook voor een aansprekende uitstraling. Het ontwerp is van architect Thomas Rau. In juni van dit jaar wordt het gebouw in gebruik genomen.

Lees meer »
Logport1

‘Druk op opstartfase Logport1 adequaat opgelost’

In totaal moet het zo’n 110.000 m² groot worden, distributiecentrum Logport1 op bedrijventerrein Trade Port Noord in Venlo. Het gebouw wordt gefaseerd gerealiseerd. Fase 1 is inmiddels afgerond, van fase 2 is de uitvoering halverwege. Architectenbureau DENC Zuid, vestiging Oisterwijk, is verantwoordelijk voor het ontwerp.

Lees meer »

Nieuw XXL-warehousing concept in Rotterdam Europoort

Met de realisatie van Smartlog Rotterdam 1 heeft de Rotterdamse Europoort er vijf omvangrijke en hoogwaardige distributiecentra bij. Samen zijn zij goed voor bijna 30.000 vierkante meter warehouse, 2.000 vierkante meter kantoor en 3.000 vierkante meter mezzaninevloer.

Lees meer »

Innovatie in samenwerking & modulaire oplossingen

In Eindhoven, tussen Eindhoven Airport en de A2 verrijst in de komende periode een campusconcept. Brainport Industries Campus (BIC) wordt dé plek waar hightech toeleveranciers samen leren, innoveren en produceren. In dit marktinitiatief delen deze bedrijven hoogwaardige faciliteiten, zoals cleanrooms, flexibele productieruimtes, magazijnen en geavanceerde voorzieningen.

Lees meer »