De Nijs

Algemeen:
De Nijs Castricum
Postbus 1
1749 ZG Warmenhuizen
E-mail: info@denijs.nl
Tel.: 0251 – 51 21 00
Bezoekadres:
De Nijs Castricum
Heereweg 38
1901 ME Castricum

M.J. de Nijs en Zonen B.V. te Warmenhuizen bouwt, ontwikkelt, renoveert, restaureert en onderhoudt. Vooral in de regio’s Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. De Nijs is specialist in binnenstedelijk bouwen aan grote en kleine, vaak ingewikkelde projecten. Soms met zeer beperkte bewegingsruimte op en rond de bouwput.
Dergelijke logistieke puzzels zien we als een uitdaging die bijdraagt aan onze kennis en ervaring.

Want het gaat om meer dan stenen stapelen: vakmanschap, betrokkenheid en kwaliteit. De Nijs zet zich in voor de opleiding van jonge bouwprofessionals op diverse niveaus. Die betrokkenheid en professionaliteit is gecombineerd met korte beleidslijnen en een nuchtere kijk op bouwen. Van woningen en bedrijfspanden tot de meest complexe en in het oog springende openbare gebouwen; De Nijs is uw solide en betrouwbare partner in bouw en ontwikkeling.

Nieuws gerelateerd aan De Nijs

Groenelaan: ‘Prachtig wonen in hartje Amstelveen

Vlakbij het Stadshart van Amstelveen, tussen de Groenelaan en de Nicolaas Tulplaan is half januari De Orangerie opgeleverd. Het project – een ontwerp van Lafour en Wijk Architecten – omvat twee identieke woontorens met 42 driekamerappartementen, verdeeld over zeven woonlagen.

Lees meer »
Stadionplein

Nieuw stukje stad op Stadionplein Amsterdam

Decennialang werd er in Amsterdam gediscussieerd over de nieuwe invulling van het Stadionplein, het voormalige parkeerplein bij het Olympisch Stadion. In 2009 lag er een concreet plan, maar dat bleek te omvangrijk. Na het opdelen van dat plan in een noordelijk en zuidelijk deel lukte het wel om investeerders te vinden.

Lees meer »

Amsterdam | Nieuwendijk 196

Eén van de grootste retail herontwikkelingen van Nederland van de laatste decennia. Zo wordt het project Nieuwendijk 196 in Amsterdam regelmatig genoemd. Het project is gestart vanwege het groeiende aantal retailers dat naar de Nieuwendijk komt. Na de grondige herontwikkeling voorziet de locatie in aantrekkelijke, grote winkelunits, verspreid over drie nieuwbouwlagen.

Lees meer »

Amsterdam Nieuw-West | Waterschapsbuurt

Als onderdeel van het vernieuwingsgebied De Punt in Amsterdam Nieuw-West werd onlangs de derde bouwfase van de Waterschapsbuurt afgesloten, met de oplevering van 104 woningen in zowel de koop- als huursfeer.

Lees meer »