Bartels


De grootste constructeur van Nederland. Bartels staat voor creatieve oplossingen, maakbare constructies, samenwerken, vakmanschap en collegialiteit.
Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra is een internationale onderneming met vestigingen in Nederland, Duitsland, Ghana, Ierland, Polen en Turkije. Meer dan 150 mensen met een passie voor techniek zijn werkzaam bij ons bedrijf.
Bartels biedt haar klanten een breed scala aan diensten aan. Wij adviseren onder andere op gebied van constructies, brandveiligheid, infra, materiaalkunde en meer. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en expertise op deze gebieden.
Wij hebben onze diensten onderverdeeld in onze drie hoofdtakken: constructie voor bouw, constructie voor infra en bouwadvies.

Bartels Bouw
Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra is een allround adviseur op het gebied van bouwkundige en civiele constructies. Gedurende de eerste fase van een bouwproject kunnen wij de architect adviseren over de maakbaarheid en haalbaarheid van zijn ontwerp. De uitgangspunten van onze dienstverlening zijn levensduur, veiligheid, toepasbaarheid, kostenbewustzijn en efficiëntie gedurende het bouwproces.
Bartels is onderscheidend doordat wij een complete adviesrol kunnen bieden gedurende de gehele looptijd van het project. We kunnen advies bieden vanaf het eerste ontwerp tot en met het beheer van het vastgoed. Wij werken nagenoeg alleen nog maar op gebied van 3D en BIM en denken graag met u mee.
Hierbij kunnen wij bovendien een bijdrage leveren in alle aspecten van het bouwproject, bijvoorbeeld bij installaties, bouwfysica en brandveiligheid met onze afdeling Bouwadvies. En waar mogelijk en nodig, leveren we een bijdrage om het ontwerp van de architect op constructief gebied te optimaliseren.

Bartels Bouwadvies
Bartels Bouwadvies is een afdeling binnen Bartels die adviserende werkzaamheden biedt op gebied van bouw en infra. Met ons advies richten wij ons op het oplossen van problemen van onze klanten, of dat nu is op gebied van materialen, duurzaamheid, bouwtechniek of schades.

Op gebied van materialen is Bartels gespecialiseerd in beton, in het ontwerp maar ook zeker in de uitvoeringsbegeleiding. Beton als materiaal is vaak een belangrijk onderdeel in de constructie van een bouwwerk

Meer weten?
Kijk op onze website www.bartels.nl voor meer informatie over onze werkwijze, onze referenties of neem direct met een van onze contactpersonen.

Nieuws gerelateerd aan Bartels

parkeergarage rai amsterdam

Spraakmakende parkeergarage voor RAI Amsterdam

De nieuwe parkeergarage van RAI Amsterdam aan de Zuidas wordt een spraakmakend gebouw. Het ontwerp van het gebouw dat voldoet aan het ambitieniveau van de Zuidas is niet alleen bijzonder, ook de multifunctionaliteit is vernieuwend waardoor het gebouw meer is dan een parkeergarage.

Lees meer »

Delft | Wonen boven De Hoven

Bij of eigenlijk boven winkelcentrum De Hoven in Delft werd vorig jaar een nieuwe woontoren met 83 koop- en huurappartementen in gebruik genomen. De interesse voor deze woningen was dusdanig groot dat werd besloten een tweede toren te bouwen. Daar wordt momenteel volop aan gewerkt.

Lees meer »

Nijmegen | Woontoren Nimbus

Hij telt 24 verdiepingen, 117 appartementen en wordt 75 meter hoog: woontoren Nimbus (de naam verwijst onder meer naar de historische stadsnaam Nimwegen) in Nijmegen. Het is een blikvanger op een steenworp afstand van het Centraal Station. De nieuwbouw gaat momenteel gestaag de lucht in, naar verwachting is het gebouw in april 2016 klaar.

Lees meer »