BOOT&CO

Bouw hotel BOOT&CO van start

De Amsterdamse Houthaven krijgt mede dankzij Techniplan Adviseurs een groen, gastvrij hotel met de naam BOOT&CO. Het iconische gebouw, dat aan de voorkant pal grenst aan het IJ, krijgt door een breed pakket aan duurzaamheidsmaatregelen een EPC van 0,041.

Lees meer »
Cruquius

Samenwerkingsovereenkomst Cruquius

30 November is er een samenwerkingsovereenkomst getekend door de Gemeente Amsterdam, VORM en Porten Development voor de ontwikkeling en realisatie van 149 appartementen verdeeld over 3 gebouwen.

Lees meer »
Walkable platdakraam

FAKRO walkable platdakraam

Ideaal voor dakterrassen! Het Walkable platdakraam van FAKRO is speciaal ontwikkeld voor platte daken die ook dienen als leefruimte.

Lees meer »

Het binnenklimaat van zwembaden kan enorm worden verbeterd

In zwembaden heerst veelal een binnenklimaat welke verre van ideaal is. Badgasten hebben het koud door tochtverschijnselen en koudeval, en krijgen oog-, neus- en keelklachten door uitdamping van het chloor uit het zwembadwater. Personeel heeft last van de hoge luchtvochtigheid, de warmte en de slechte klimaatomstandigheden. Dit alles draagt bij aan onbehagen en vermoeidheid.

Lees meer »
Renson bedrijfsfilm

Renson lanceert nieuwe bedrijfsfilm

Renson heeft een gloednieuwe bedrijfsfilm klaar. De Belgische trendsetter in ventilatie, zonwering, terrasoverkappingen en gevelbekleding zweert bij innovatie en kwaliteit en trekt die lijn nu ook door in z’n corporate film.

Lees meer »

HSB wint Cobouw Award 2017

Op woensdag 22 november ontving de directie van het Volendamse HSB, uit handen van Theo van Vugt en Joost Zwaga de felbegeerde Cobouw Award. Met het juryrapport in handen roemde de hoofdredactie van het vakblad Cobouw de prestaties van HSB, dat in 2009 op de 50e plaats binnenkwam in de Cobouw50.

Lees meer »