Scheuten Projects breidt assortiment uit met Corning® loodglas

Scheuten Projects heeft onlangs de exclusieve distributierechten verkregen voor de verkoop van Corning® loodglas in Nederland. Corning® is een wereldleider in loodglas tegen schadelijke straling voor medische, technische en onderzoekstoepassingen en combineert snelle levertijden met grote afmetingen.

Lees meer »

Komatsu PC290LC-11 voor Hoornstra Aannemingsmaatschappij

Hoornstra Aannemingsmaatschappij, vooral werkzaam in het noorden van Nederland, heeft een nieuwe Komatsu PC290LC-11 in gebruik genomen. De machine is uitgevoerd in de kenmerkende bedrijfskleuren met een witte cabine en uitgerust met verstelgiek, GPS van Trimble en automatische vetsmering.

Lees meer »
Heembouw

QuickScan kantoren winnaar Heembouw Innovatieprijs 2018

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Dat is onze drijfveer. Samen met onze collega’s en leveranciers zetten wij al onze kennis en ervaring in om voor onze klanten een woon- of werkomgeving te creëren en realiseren, waar ze zich thuis voelen.

Lees meer »
NOM Keur

Waarom NOM Keur?

Bij NOM Keur staat de bewoner te allen tijde centraal. De techniek van de woning moet ervoor zorgen dat de woning aantrekkelijk en comfortabel is om in te wonen. NOM Keur maakt aanbieders bewust dat zij verantwoordelijk zijn voor de geleverde kwaliteit.

Lees meer »

Stadhuistoren Eindhoven circulair ‘opgeruimd’

Het overgrote deel van de materialen die zijn vrijgekomen bij de renovatie van de Stadhuistoren in Eindhoven is hergebruikt of gerecycled. De renovatie van de Stadhuistoren is het eerste project in het traject waarin gemeente Eindhoven en consortium !MPULS schouder aan schouder werken om zeven gemeentelijke panden slim te verduurzamen.

Lees meer »

WK voetbal 2018: Glas van AGC op meer dan 30 locaties

Het WK voetbal 2018 is in volle gang. Zowel gastland Rusland als AGC GLASS EUROPE heeft hiervoor een enorme prestatie geleverd: 8 jaar intensieve voorbereidingen, 12 stadions waarvan 11 zijn beglaasd met producten van AGC en diverse andere voorzieningen die zijn uitgerust met glas van AGC.

Lees meer »